Avís legal

Aquest avís i informació legal regula l'ús de la web www.ejnet.cat (d'ara endavant EJNET) que posa a disposició dels usuaris d'Internet. 

EJNET té el seu domicili social al C/ Sancho Marraco, 4 baixos. La Garriga, 08530 Barcelona.

Mitjançant la Web, EJNET ofereix als Usuaris l'accés i la utilització de varis serveis i continguts relacionats amb la pròpia empresa com poden ser productes, situació, ... 

Obligació de fer un ús correcte de la Web i dels Serveis 

L'usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis en conformitat amb la llei i el present avís legal així com la moral i les bones costums generalment acceptades i d'ordre públic. 

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició dels Usuaris en la web, entenen per aquests: els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, software, links i els altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i el codi font (d'ara endavant Continguts), de conformitat amb la llei, i en particular, es compromet a abstenir-se de: 

a. reproduir , copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts, sense autorització del titular dels drets corresponents. 

b. suprimir, manipular o de qualsevol altra forma alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de EJNET o dels seus titulars. 

Disponibilitat i continuïtat.

EJNET no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web i dels Serveis. Quant sigui raonablement possible, EJNET avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la Web i dels Serveis 

EJNET, EXCLOU AMB TOTA L'EXTENSIÓ PERMESA PER L'ORDENAMENT JURÍDIC QUALSEVOL RESPONABILITAT PELS DANYS I PERJUDICIS DE TOTA NATURALESA QUE PUGUIN SER LA CAUSA DE LA FALTA DE DISPONIBILITAT O DE CONTINUITAT DEL FUNCIONAMENT DE LA WEB O DELS SERVEIS, A LA DEFRAUDACIÓ DE LA UTILITAT QUE ELS USUARIS HAGUESSIN POGUT ATRIBUIR A LA WEB I ALS SERVEIS, A LA FIABILITAT DEL PORTAL I DELS SERVEIS, I EN CONCRET, TOT I QUE NO DE FORMA EXCLUSIVA, A LES ERRADES D'ACCÉS A LES DIFERENTS PÀGINES WEB.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes